Búcsú a Józsaháztól

🔷Búcsú a Józsaháztól. 🏠 Új névvel folytatjuk tovább. 💙

5 évvel ezelőtt megnyitottuk családi házunkat a közösség előtt azzal a céllal, hogy teret adjunk minden egyénnek, csoportnak, szervezetnek és vállalkozásnak, saját céljaik, foglalkozásaik, programjaik, eseményeik, rendezvényeik megvalósítására. Örömmel kijelenthetjük, hogy házunk elérte célját.

Az elmúlt 5 évben volt itt: családi fényképezés, óvodai ballagási buli, tábor, előadások, egyéni fejlesztések, csoportos foglalkozások, tornák, edzések, kreatív műhelyek, worshopok, rengeteg szülinapi buli és még sorolhatnánk.

Külön öröm számunkra, hogy sok oktatót, szervezetet támogathattunk karrierjük, foglalkozásaik indításában, bővítésében. Eredménynek érezzük azt is, hogy vannak közülük olyanok, akik ma már saját stúdiójukban, termükben, irodájukban folytatják tevékenységüket, vagy épp kinőttek minket.

A járvány idején mi is hullámoztunk, nyitottunk-zártunk, de közösen kitartottunk, és útjukra indultak új egyéni és csoportos fejlesztések, foglalkozások, oktatók.

A folyamat részeként tavaly éreztük először, hogy házunk céljai változnak, komplexebbé, összetettebbé, korosztálytól függetlenné válnak. Azért, hogy ezen kihívásoknak megfeleljünk, belső átalakításokat végeztünk, új tereket alakítottunk ki, új honlapot készítettünk, új foglaló és bejelentkező rendszerrel segítettünk.

Most elérkezett az idő, hogy nevünkben is megújuljunk, ezzel lezárva egy korszakot, hogy indíthassunk egy újat.

Köszönjük, hogy teret adhattunk és velünk voltatok a Józsaházban. 🤗💖🏠

A jövőben keress minket a www.kekvacok.hu oldalon.

Lehet, hogy egy kép erről: 13 ember és szöveg