Jelentkezés

A Józsaház – Generációkat Támogató Fejlesztőházba meghirdetett foglalkozásokra, fejlesztésekre, tréningekre, terápiákra, tanácsadásokra és egyéb programokra az oktatók telefonos elérhetőségein lehet érdeklődni és jelentkezni. Csoportos foglalkozásokra online is be lehet jelentezni a csoportos órarendünkben: Bejelentkezés – Józsaház (jozsahaz.hu)

Érkezés

Kérjük, hogy a foglalkozásokra időben, pontosan érkezzenek, lehetőleg a megkezdése előtt 5-10 perccel.

A Józsaház – Generációkat Támogató Fejlesztőházba történő belépést követően mindenkitől – oktatók, gyermekek, gyermekeket kísérő felnőttek, felnőttek – kérjük, a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát, illetve a kinti cipő lehúzását és elhelyezését a bejáratnál található cipőtartó állványra!

A ház belső tereibe (folyosó, öltöző, konyha, szobák, mosdó) kinti cipővel belépni tilos!

A foglalkozások pontosan kezdődnek, hosszabbításra nincs lehetőség. Késés esetén is a teljes óradíj megfizetése szükséges. A gyermekek és szüleik a foglalkozások megkezdéséig kizárólag a váróhelyiségben tartózkodhatnak, a váróhelyiségben tartózkodó gyermekért a várakozási idő alatt a gondviselő, kísérő felelős.

Lemondás

A szülőnek/ páciensnek kötelessége lemondai a foglalkozást, konzultációt, amennyiben nem tud megjelenni. Abban az esetben, ha a lemondás a foglalkozás időpontja előtt 24 órával történik a foglalót visszatérítjük. Amennyiben a foglalkozás 24 órán belül és/vagy nem kerül lemondásra, nem áll módunkban a foglalót visszatéríteni, jóváírni a befizetett összeget nem tudjuk.

Amennyiben a foglalkozás munkatársaink részéről kerül lemondásra pótlási lehetőséget biztosítunk és jóváírjuk a befizetett összeget. Felsoroltak alól kivétel orvosilag igazolt, 1 hónapnál hosszabb ideig tartó betegség, ez esetben a befizetett összeget jóváírjuk, illetve egyéni megállapodással lezárjuk. A kurzusokon részt vevők pótló időpontjainak, esetlegesen a jóváírásnak megbeszélése egyéni megállapodással történik.

Kérjük, hogy a foglalkozások lemondása minden esetben írásban (sms-ben, vagy e-mail-ben) történjen az esetleges félreértések elkerülése érdekében, melyet megtehetnek a foglalkozás oktatójának elérhetőségén.

Értéktárgyak

Veszélyes tárgyakat a Fejlesztőház területére hozni tilos! Értékeikért, a váróhelyiségben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A Józsaház eszközeit mindenki saját felelősségére használhatja, kizárólag valamely szakember felügyelete alatt! Rongálás, az eszközök nem rendeltetésszerű használata esetén a szülő/páciens köteles megfizetni az okozott kárt.

Tisztaság

Ügyeljenek a tisztaság megőrzésére! Étel/ital fogyasztása kizárólag a váróhelyiségben lehetséges.
Kérjük családjainkat, hogy az evéshez/iváshoz használt eszközöket a konyhában mosogassák el.
Kérjük családjainkat, hogy a környezetet tartsák tisztán, ügyeljenek a rendre, hogy az utánuk érkezők is élvezhessék azt. Utcai cipőben a fejlesztő helyiségekbe belépni tilos! Kérjük, a gyermekeknek váltócipőt/ zoknit szíveskedjenek hozni!

Betegség

Fertőző beteg, lázas gyermek/páciens és hozzátartozó nem tartózkodhat a Józsaház területén!

Elfogadás

A házirendet a Józsaház – Generációkat Támogató Fejlesztőházba való belépéssel mindenki magára vonatkozóan elfogadja. A házirend betartása kötelező! Aki megsérti a házirendet, nem tanúsít együttműködést a Józsaház – Generációkat Támogató Fejlesztőház tulajdonosaival és oktatóival, a továbbiakban nem vehet részt a házunk egyéb foglalkozásain sem.