Menü Bezárás

Rólam

A sport, a mozgás az általános iskolai testnevelés órák “áldásos” hatására sokáig nem volt része a mindennapjaimnak. Először kismamaként találkoztam a jógával első várandósságom idején, ahol egyszerűen csak nagyon jól éreztem magam közben és utána.

Később részletesebben megismerkedhettem az ászanák kivitelezésével, a légzéstechnikákkal és az egész szemlélettel. Ekkor ért utol végleg az érzés minden egyes ráhangolódáskor: én ezt soha nem akarom abbahagyni.

Elsősorban alkalmazott jógával foglalkozom, ez az, ami mentén egyre mélyebb és mélyebb rétegeit ismerem meg ennek a világnak, és ez az, amivel a legtöbb emberhez el tud jutni a jóga nagyszerű hatása.

Hiszem, hogy a jóga a legjobb, amit az ember magáért tehet, mindegy milyen habitussal, testalkattal vagy sport-előélettel rendelkezik.

Stresszoldó-regeneráló jóga

Regeneráló, stresszoldó óráim ötvözik a hatha jóga alapjain nyugvó gerincjóga elemeit, a feszültségek oldását és az ezeket segítő légző- és relaxációs gyakorlatokat.

A gyakorlás során átmozgatjuk az egész testet, lábujjaktól fejtetőig, fellazítjuk a kötött izmokat, ízületeket, különös figyelmet fordítunk a test izomegyensúlyának visszaállítására, a tartásjavításra, a feszültségek oldásra, úgy, hogy közben csak magadra koncentrálhatsz.

Alkalmainkon nem maradhat ki a medencealapi izmok regenerálása és a relaxáció sem, amely garantálja, hogy felfrissülten, feltöltött energiaraktárakkal térj vissza a hétköznapokhoz.

Ha még nem jógáztál sohasem, az se tartson vissza, ezen az alkalmon kezdőként is bátran belevághatsz a gyakorlásba, hiszen az óráimat mindig a jelenlévők igényeihez alakítom.

Itt a helyed, ha úgy érzed itt az idő, hogy egy kicsit csak magaddal törődj, és szeretnéd megerősödve, feltöltődve könnyedebben venni a hétköznapok kihívásait.

Egy óra, ami csak rólad szól.

Alkalmak

Heti 1 alkalom

Időpont

Kedden 09:30 – 11:00 között

Várlak szeretettel! 🙂

Ferenczi Gabi

Kismamajóga és gerincjóga oktató

Tel: +3630/2515988

https://www.facebook.com/kismamajogadebreden

A ház látogatásának szabályai

Ingatlanunk látogatását megelőzően kérjük, ismerje meg a főoldalon található ház szabályainkat. Köszönjük. 🙂