Menü Bezárás

Piruett a Józsaházban

Józsai tánc foglalkozásaink 2019. novemberében indultak.

A 2020/2021-es tanévben már óvodásoknak és iskolásoknak tartottunk tánc edzéseket, nyáron pedig megtartottuk első tánctáborunkat is Józsán.

Piruett tánc foglalkozásaink

A 2021/2022-es tanévben óvodásoknak és kisiskolásoknak tartunk tánc edzéseket, kezdő és haladó szinten a Józsaházban.

Óráinkon a gyerekek megismerkednek a klasszikus balett, modern tánc és akrobatika elemeit, amit show táncba ötvözünk.

Csoportos edzéseink 60 percesek és a 2021/2022-es tanévben, a hétfői és szerdai napokon lesznek megtartva a Józsaházban.

Az edzéseket Kiss Tünde oktatónk vezeti, aki maga is Piruettes növendékként kezdte, a róla készült Piruettes interjúnkat a honlapunkon olvashatjátok:

Edzéseink során figyelemmel kísérjük minden kislány fejlődését, folyamatos visszajelzést adva, és támogatva további fejlődését.

A tanév kezdetekor lehetőség van ingyenes próbaórán való részvételre, ez a tanév első edzése.

A gyakorlatok során fontos, hogy koncentrálni tudjanak a gyerekek, ezért kérjük, legyen összekötve vagy kontyolva a hajuk.

A foglalkozásokon való edzőruhára nincs előírásunk. Egy kényelmes póló és leggings megfelelő. Az ovisok szeretik a balett dresszet szoknyával. Lábra zokni vagy balett cipő.

Az óráink havi díjasak, amit a hónap elején kell rendezni.

A félévkor és év végén diákjainknak lehetősége van megmutatni szüleiknek, családjuknak a tanévben szerzett tudását, az évzáró gálánk keretében. Ez a 2020/21-es tanévben rendhagyó módon, a pandémiás helyzet miatt, szabadtéren, egy flashmob keretében került megrendezésre.

A 2020 márciusában kezdődött járványügyi helyzet minket is az online térbe kényszerített, amire tapasztalt edzői csapatunk sikeresen reagált. Habár fel vagyunk készülve online órák tartására, reméljük erre ebben a tanévben már nem lesz szükség, és együtt, az edzőteremben táncolhatjuk végig ezt az évet!

Várunk minden kislányt, aki szeret táncolni, mozogni! 🙂

Egyesületünk

Egyesületünk fő célja, a mozgás megszerettetése a gyerekekkel, ennek minél színesebb változatait keverve, show táncba ötvözve.

A Piruett Tánc Stúdió 14 éve alakult meg Simonyi Kitty vezetésével, amely Debrecenben, Balmazújvároson, Biharkeresztesen,Berettyóújfaluban, Püspökladányban és Derecskén is működik.

A piruettes növendékek az edzések során elsajátítják a klasszikus balett, a modern jazz tánc, a ritmikus gimnasztika és az akrobatika különböző elemeit.

Az egyesület táncosai rendszeresen járnak fellépésekre, versenyekre, és már hatodszor lépnek fel a debreceni virágkarneválon látványos show tánc koreográfiával. 2019-ben ötszörös világbajnokok lettek és egy ezüstérmet is elhoztak a horvátországi Pulai show Világbajnokságon, így már 16 VB arany, 21 ezüst és 4 bronz érem tulajdonosai, az Európa bajnoki és Világkupa címek mellett.

A tánciskola jelenleg 400 tagot számlál, a legfiatalabb táncos 3 a legidősebb pedig 40 éves. Minden korosztályban hobbi és versenycsoportok vannak, így mindenki megtalálja a számára megfelelő csoportot.

Vezetője: Simonyi Kitty, Sporttáncok mestere és 4x nívódíjas táncpedagógus, aki 2017-2018-2019-2021-ben is megkapta az Év koreográfusa díjat valamint a legeredményesebb tánciskolája címet.

Felszerelés

leggings/nadrág, póló, zokni, benti cipő, kulacs

Piruett tánc időpont

Hetente 2x hétfőn és szerdán

Óvodásoknak 15:30 – 16:30 között (3 – 6 év)

Kisiskolásoknak és haladó óvodásoknak 16:30 – 17:30 között (6 – 8 év)

Iskolásoknak 17:30 – 18:30 között (8 év-től)

Kiss Tünde

a tánc csoport edzője

Telefon: 06-30/7193788

Piruett akrobatika időpont

kedden 15:00 – 16:00 között

Kiss Nikoletta

az akrobatika edzője

Telefon: 06-30/9813449

Beiratkozás online:

www.piruett.hu

Kapcsolat

Simonyi Kitty

az egyesület vezetője, koreográfus

Telefon: 06-30/3819479

Facebook: https://www.facebook.com/PiruettTancStudio/

Instagram: https://www.instagram.com/piruettdancestudio/

TikTok: https://www.tiktok.com/@piruettdancestudio?

A ház látogatásának szabályai

Ingatlanunk látogatását megelőzően kérjük, ismerje meg a főoldalon található ház szabályainkat. Köszönjük. 🙂