Menü Bezárás

Rólam

Budai-Király Edit vagyok. Csoportos fitness oktató immár 7 éve. Több női fitnesz teremben oktattam az évek során, majd amikor ideköltöztünk Józsára automatikusan jött az ötlet, hogy itt helyben tartsak órákat, ezzel hozzájárulva a közösség egészségmegőrzéséhez! Így sok embert megismertem, amiért a mai napig hálás vagyok.

Aerobic

Az egyik legnagyobb előnye, hogy csoportban zajlik az óra, így motiváljuk egymást. Olyan energiákat kapunk egy-egy edzés során, amelyek testileg és lelkileg is feltöltenek. Ha a mindennapi életed részévé válik az aerobic edzés, akkor sok pozitív élettani hatást fogsz tapasztalni, amit a barátaid és munkatársaid is észrevesznek majd, és akkor Te fogod motiválni őket.

Nincs ajánlott életkor. Bárki bármikor csatlakozhat!

Csoportos órák alatt is van lehetőség, hogy figyelembe vegyem egyéni problémáid, esetleges korábbi sérüléseid és ennek megfelelően állítom össze a feladatokat és az intenzitást.

A csoportban való sportolás a jókedvet is garantálja. Tehát ha konkrét célod van, és rövid távon fogyni szeretnél, vagy csak jól szeretnéd érezni magad, mindkét esetben remek választás az aerobic edzés.

Az aerobic órán belül több edzésfajta megjelenik:

Box aerobic

Kondi óra

Tabata

Step aerobic

Has-láb-popsi

Köredzések

Időpont

kedden és csütörtökön 18:00 – 19:00 között

Várlak szeretettel! 🙂

Budai-Király Edit

csoportos fitness instruktor

Tel: +3630/9243048

Facebook csoport

https://www.facebook.com/profile.php?id=100040158440222

A ház látogatásának szabályai

Ingatlanunk látogatását megelőzően kérjük, ismerje meg a főoldalon található ház szabályainkat. Köszönjük. 🙂