Menü Bezárás

ESKRIMA: Önvédelem & harcművészet

Hatékonyság – Testedzés – Kikapcsolódás

Hatékonyság: Az Eskrimát, mint a Fülöp-szigetekről származó önvédelmi és harcművészeti rendszert a XXI. század leghatékonyabb eszközös és pusztakezes harcművészetének tartják az egész világon. Az egyetlen, melyet hazájában – a közbiztonság hiányában – még manapság is utcai harcokban használnak. Egyediségét az adja, hogy párhuzamosan tanítja a pusztakezes technikák mellett az eszközös önvédelmet. Amellett, hogy a Dél-Kelet ázsiai kommandósok kiképzési anyagában szerepel, nemtől-kortól és testi képességektől függetlenül felkészít arra, hogy veszélyhelyzetben megvédd magad és szeretteid.

Testedzés: Magasan képzett instruktoraink és segédedzőink vezetésével biztonságosan és sérülésmentesen tudsz nálunk edzeni. A terhelés fokozatosan növekszik, ahogy képességeid javulnak. Egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és a tartalmas edzéseken garantáltan fejlődni fog erőd, ügyességed, és gyorsaságod. Nem leszel azonnal akciósztár, de egy kis kitartással aránylag gyorsan fogod érezni a fejlődést. Kezdőkkel mindig külön foglalkozunk az edzéseken, később pedig a tudásszintednek megfelelő csoportbontásban gyakorlunk.

Kikapcsolódás: Eskrima edzésekre járni a legokosabb választás számodra, ha a hatékony önvédelmi tudás megszerzése és a rendszeres testedzés mellett fontos számodra, hogy a hobbid egyúttal kikapcsoljon a mindennapokból, feloldd a stresszt, és maximálisan feltöltődj. Ha tartalmasan akarod eltölteni az idődet, intelligens emberek között, baráti társaságban, akkor köztünk a helyed!

A képhez tartozó alt jellemző üres; tagfelvetel_montazs_gyerek-1024x536.jpg a fájlnév

Gyermek korosztály

8-15 év között

Felszerelés

póló, bemelegítő nadrág (nyáron rövidnadrág), tiszta váltócipő

Alkalmak

Heti 2 alkalom

Időpont

kedden és pénteken 17:00 – 18:00 között

Gyere el és próbáld ki az Eskrimát ingyenesen és kötelezettségmentesen!

Helyszín: Debrecen, Nagyszentgyörgy utca 59. (Alsójózsa)

Kérdéseddel bizalommal fordulj hozzám.

Brenner Attila

instruktor

Tel: +3630/603-7144

A ház látogatásának szabályai

Ingatlanunk látogatását megelőzően kérjük, ismerje meg a főoldalon található ház szabályainkat. Köszönjük. 🙂