Menü Bezárás

ÚJRA! – Alizetics fitness

Alakformáló, testszépítő és egészségmegőrző torna

Viszlát karanténkilók! Gyertek hölgyek,csajok edzeni!🤗 #Alizetics  #nőiközösség

Kedd és Csütörtök: 9:00 -10:00 és 17:30-18:30

Jelentkezz a 06-20/358-7918 -as telefonszámon.

Mi az Alizetics?
Az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő női tornát 1994-ben alapította és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál szabadalmaztatta Szepesi Aliz Kick-Box Európa Bajnok (I danos fekete öves mester).

Az Alizetics torna
👉Célja a női test harmonikus, szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belül.
👉A gyakorlatok a légzést, a keringést és az ízületeket nem terhelik, ezért korhatár nélkül bárki elkezdheti.
👉Az Alizetics 7 programból áll, melyek által látványos eredményeket érhetünk el.
👉A gyakorlatok a testünk anatómiájára épülnek, és Dr.Dankó Zsuzsanna sport-szakfőorvosnő ajánlásával rendelkeznek. 👉Az Alizetics torna korhatár nélkül ajánlott és jótékony hatásaival hamar megismerkedhetsz. 👉Az Alizetics 7 programmal formáld alakod és védd az egészséged!

Az Alizetics 7 program:💁‍♀️
1.kezdő
2. alaphaladó
3-4. középhaladó I-II
5-6.haladó I-II
7. szinten tartó

A fenti #programok egymásra épülnek.
A 7 programból teljesen és arányosan formálható a női test. A programokban megközelítően azonos az #erősítő#nyújtó és #lazító #gyakorlatok száma. A 7 program 7 hónapot vesz igénybe.

Heti többszöri óra látványos eredményt hoz a zsírszövet helyét izomtömeg váltja fel.💪

12×1 óra összesen 84 alkalom eredménye:
✅12 óra után-feszes bőr, jó közérzet
✅24 óra után-alakváltozás
✅36 óra után-szebb forma, harmonikus mozgás
✅48 óra után-intenzív alakváltozás, jó kondíció
✅60 óra után- eredményes zsírszövet leépítés, és izomtömeg felépítés
✅72 óra után- tejes étvágykontroll, energikusság, saját anatómiai alak-külső, rendkívül feszes test, fájdalommentes hát, kiváló közérzet
✅84 óra után-könnyed mozgás, szép tartás. átformált alak, lelki nyugalom, a test és lélek összhangja

Hihetetlen?🤔 Tegyél egy próbát! 😀

☝️Tudtad hogy az egyes sportfajták aktívan működtetnek egy-egy izomcsoportot. Ezek az izomcsoportok megerősödnek, és sokszor aránytalanná teszik a testet. Ezen kívül az erős edzések nemcsak a mozgás szervrendszerét és az izmokat, csontokat, ízületeket terhelik, hanem a keringést, a légzést és ezek szervrendszerét is. Az Alizetics torna az egész vázizomzatot foglakoztatja. Az erősítő, nyújtó és lazító gyakorlatok úgy állnak össze, hogy a szervezet megterheltsége a lehető legkisebb legyen, ugyanakkor az izomrostok vastagodjanak, és elfoglalják a felesleges zsírszövet helyét. Ennek hatására nő az izomerő, fokozódik a teljesítőképesség, a testalkat arányossá válik. A végeredmény hajlékony, karcsú és harmonikus mozgású test.

👉Az Alizetics speciális gyakorlatok megmozgatják azokat az apró izmokat is, amelyek működésének mások nem tulajdonítnak jelentőséget, de a testtartásban, a testalkat kialakításában mégis fontos szerepet játszik.
☝️A programok csak akkor hatékonyak, ha a gyakorlatokat a meghatározott sorrendben, fokozatos időbetartással, megfelelő széria- és ismétlésszámmal végezzük. Ezáltal megismered az izmaidat és a helyes működésükre is tudsz koncentrálni. Így testünk formálása közben nő az akaraterőnk, növeljük a koncentráló képességünket, és a nyújtó- lazító gyakorlatok oldják a hétköznapi feszültséget.

😉Az Alizetics torna segít a fogyókúrázóknak a zsír lebontásában, az arányos testalkat kialakításában. Kizárólag táplálék- kalória megvonásával nem lehet tartósan csökkenteni a testsúlyt. Optimális lehetőséget kell teremteni a depó zsír mozgósításához. Ebben segít az Alizetics torna, melyet lehetőség szerint hetente többször kell végezni, alkalmazkodva az egyén teljesítőképességéhez.

🧘‍♀️A program rámutat a bemelegítés fontosságára is, hiszen anélkül nem lehetséges intenzív és eredményes testedzés.

Szeretettel várlak óráimon!
Székelyné Burai Eleonóra
Alizetics I. Fokozatú oktató

Előzetes bejelentkezés szükséges újaknak privát üzenetben! Bizonyos egészségügyi probléma esetén a torna nem végezhető ezért az 1.óra előtt kérlek érkezz hamarabb és jelezd nekem ha van valamilyen egészségügyi problémád.

A bérleteseknek ingyenes egészségügyi állapotfelmérést, zsírszázalék mérést, táplálkozási és életmódtanácst biztosítok folyamatos konzultációval hogy minél előbb elérd a célodat egészségesen!